ТенденцииПанталоните с марка “Victoria Unique”

- Не е трудно да изглеждаме добре и едновременно с това да се чувстваме комфортно - панталони с марка “Victoria Unique”
Всеки от нас има пълен гардероб с дрехи, но всъщност се чувстваме комфортно само в част от тях. Факт е, че някои дрехи са ни „по- любими” от други. Какво Ви кара да се чувствате комфортно и елегантно в „любимите” Ви дрехи? Приятният допир на естествената мека материя с кожата? А може би удобството, което тези дрехи създават при носене и лесната им поддръжка?
В новата си колекция, освен елегантни ризи в актуални цветове и кройки, „Виктория Уникат” включи и мъжки панталони, изработени от сравнително нова за нашия пазар материя с търговското наименование Tencel (естествено целулозно влакно извлечено от дървесинна каша, добито по изкуствен начин). Материята ще отговори на изискванията Ви за елегантност, комфорт и едновременно с това - лесна поддръжка.
Панталоните с марка “Виктория Уникат”, съдържащи Tencel са специални.. При допира с с тях ще се насладите на едно нежно, приятно и неповторимо меко усещане, което нито една друга материя не може да Ви даде, а свежият им елегантен вид ще Ви впечатли от пръв поглед. Лесната поддръжка на панталоните от Tencel Ви спестява много грижи и време. Перат се в домашна перална машина (при това не трябва да се притеснявате, че могат да се свият) и се гладят на умерена температура. Материите с Tencel са изключително меки и деликатни. Също така са екологично чисти, „дишат”, което не им позволява да задържат влага и да образуват микроорганизми. Това ги прави изключително подходящи за хора с чувствителна кожа.
Кройката на панталоните с марка “Виктория Уникат”, е по-ежедневна и предлага различни варианти на джоба – с капаче или без, италиански джоб, а при по- спортните варианти джобовете наподобяват тези на дънки. Панталоните се предлагат в два цвята – графитено и деним. Има варианти както за господата, предпочитащи спортния стил, така и за тези, които залагат на това да бъдат елегантни и в ежедневието си.
Панталоните с марка “Виктория Уникат”, съдържащи Tencel имат изключително много предимства и определено ще се впишат в графата Ви „любими за носене”. „Не е трудно да изглеждаме добре и едновременно с това да се чувстваме комфортно” – Ви напомнят дизайнерите на марката.

ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ НА ВИКТОРИЯ УНИКАТ:
VICTORIA UNIQUE - Варна
ул. „Фредерик Шопен” 14
(на гърба на Съдебна палата)
тел.: 052/ 613 736
VICTORIA UNIQUE - София
ул. „Солунска” 25
(ъгъла с бул.Витоша)
тел: 0885 266 060- Тази пролет модна къща Виктория Уникат предлага неповторими и разнообразни цветови комбинации от вратовръзки и ризи, които се съчетават по много начини. Новата колекция омайва със свежи пролетни тонове, които провокират не само дръзките последователи на модните тенденции, но и консервативните представители на силния пол. За съвременните динамични мъже варненската модна къща предлага вратовръзки в оранж, старо злато, отенъци на розово и лилаво, мистично синьо, тюркоаз, свежо зелено и коралово червено. Присъстват и романтични десени с флорални мотиви в пастелни тонове. Този сезон кройката на вратовръзка Виктория Уникат е по-тясна. Материите за вратовръзките са от естествена или полиестерна коприна, микрофибър, а ризите от памук. Високото качество на материите, перфектната кройка и изработка създават неповторим комфорт и са предпочитани от практичните мъже с неподражаем стил.
ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ НА ВИКТОРИЯ УНИКАТ:
VICTORIA UNIQUE - Варна
ул. „Фредерик Шопен” 14
(на гърба на Съдебна палата)
тел.: 052/ 613 736
VICTORIA UNIQUE - София
ул. „Солунска” 25
(ъгъла с бул.Витоша)
тел: 0885 266 060


ТЪРГОВСКА   МАРКА
"Виктория Уникат"


Уникален дизайн
Модерна кройка
Перфектна ръчна изработка
Внимателно подбрани
      висококачествени платове
Стегнат и елегантен възел
Среден ръчно изработен шев

гаранция за качество на
материали и изработка

Design by ARAX Design