Мнения на клиентиПетър Стоянов-Президент на Република България

...Хубави вратовръзки! Човек има нужда от красота във всекидневието, за да посреща предизвикателствата с повече настроение. Желая Ви добро здраве,оптимизъм и успехи в начинанията.

Петър Стоянов-Президент на Република България от 1997 до 2001година.
Невена Ценкова-Студент по Мода,ІІ курс,ВСУ

Добра конструкция,създаваща качествена визия,добро естетическо съчетание на цветове,което привлича всеки случаен поглед и с материя създаваща комфорт.
e-mail: nevena_zenkova@yahoo.com


доц. Любомир Стойков

Вратовръзките Victoria Unique наистина допълват мъжкото самочувствие. Те са чудесен аксесоар към външния ми вид: особено в официални и бизнес моменти. Оригиналният дизайн и перфектността на изработката ги привилегироват като високостойностни атрибути на днешния мъжки стил. С право те са получили не само национално, но и интернационално признание. Нося ги с голямо удоволствие!”

доц. Любомир Стойков - културолог, естетик, моден критик и телевизионен журналист. /автор и водещ на седмично модно предаване на Нова Телевизия "От игла до конец", зам.-председател на Българската академия за мода и председател на нейния художествен съвет, член на Музея за изкуство "Метрополитън" в Ню Йорк/.

Президентът на Полша с наши вратовръзки

Президентът на Полша г-н Квашневски е страстен почитател на вратовръзките на варненската модна къща “Виктория Уникат”.
Това станало ясно на дипломатическа среща. Г-н Квашневски получил комплимент за аксесоарите си. Тогава полският държавен глава с гордост показал етикетът на вратовръзката си – “Виктория Уникат”
Какво било учудването на присъстващите, когато още един участник в дипломатическите разговори, поглеждайки марката на своята вратовръзка, разбрал, че тя е от същия производител.
Дневен труд 03.01.2002

Веслав Мишливски- полски писател

Вратовръзката при мъжа е като перлите при жената, вярно не струва толкова, но първият поглед винаги е към вратовръзката.

Любо Ганев

За първи път вратовръзката не ми стои като лигавник. Съобразена с високият ми ръст, кройката на вратовръзка Виктория Уникат ми създава комфорт и добро самочувствие, както пред телевизионните камери, така и в ежедневието. Открих моите вратовръзки – те носят марка Виктория Уникат! Изхвърлих всички други от гардероба си.

Любо Ганев – водещ на телевизионно шоу “Формула +” по национален канал БТV, национален състезател по волейбол.

Виолета Згурева

Ако имаше как, мъжът ми би спал с вашите вратовръзки. Предложението ми
е да изработите подходящи и към спалното бельо.
fin.vt@btc.bgВеселин Маринов

Респектиран съм от разнообразието и качеството на вратовръзки Виктория Уникат. Те се превърнаха в неразделна част от моя гардероб. НЕВЕРОЯТНИ СА ! Подчертават елегантно характерният ми стил на обличане пред моите почитатели и обществеността.

Веселин Маринов – поп изпълнител


Атанас Парушев

Много изискани вратовръзки! Ако човек иска да бъде в крак с новите модни тенденции и да има свой собствен стил, може да разчита изцяло на вратовръзки с марка Виктория Уникат.

Атанас Парушев – дизайнер


 Изпратете ни Вашето мнение за вратовръзка Виктория Уникат
Мнение: 
 
  Информация за Вас:
Име: 
 
Професия: 
 
Град: 
 
e-mail: 
 

ТЪРГОВСКА   МАРКА
"Виктория Уникат"


Уникален дизайн
Модерна кройка
Перфектна ръчна изработка
Внимателно подбрани
      висококачествени платове
Стегнат и елегантен възел
Среден ръчно изработен шев

гаранция за качество на
материали и изработка
Design by ARAX Design